It is currently Tue Sep 30, 2014 7:49 am

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Strange issue with one of my LEDs
PostPosted: Tue Jun 05, 2012 12:34 am 
Offline
 Profile

Joined: Sun Jun 26, 2011 1:39 pm
Posts: 2
Hi,

I have a deck legend 105 key tactile with an LED on my numpad 6 key which is usually out when I boot. I'd say 2/3rds of my boots (for the entire time the system is up), the LED is out. Is there a probable cause that can be corrected easily? The LED clearly isn't broken as it comes on sometimes...


Top
 

 Post subject: Re: Strange issue with one of my LEDs
PostPosted: Tue Jun 05, 2012 7:06 am 
Offline
Site Admin
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Tue Aug 09, 2005 1:48 pm
Posts: 463
Location: Kenosha, WI
In general, this is usually due to an LED with an incomplete solder joint or a defective LED. This may be fixed by either re-soldering the LED or replacing it with a new one.

If you would like to discuss this in greater detail, please email technicalsupport@deckkeyboards.com .

If you would like to return your Deck for repairs, please see http://www.deckkeyboards.com/returns.php .

_________________
Deck Guy Adam
http://www.deckkeyboards.com - The best backlit keyboards on Earth
http://www.tg3electronics.com - Parent company of Deck, leaders in custom industrial keyboards


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits